OPTAGELSE AF NYE MEDLEMMER

OPRYDNING

PLAKATER

UDSTILLINGER I 
DAGMAR BIO

Udstillinger i Dagmar bio København

Vi har fået mulighed for at udstille i Dagmar bio. Bestyrelsen har i samarbejde med chefen for Dagmar, Helle Strømø forberedt og planlagt forhold og forløb. I to perioder har den nuværende bestyrelse og tidligere bestyrelsesmedlemmer hver især haft mulighed for at udstille 2 malerier hver. Der er plads til 8 malerier af størrelsen max 90×90, men malerier af bredden 60 eller 70 fungerer også fint. Udstillingsperioden er 6 uger.

Næste udstilling er fra 11. december til 29. januar med

Hvis du er interesseret i at deltage gør du følgende: Send fotos af de 2 malerier, du ønsker at ophænge/udstille i Dagmar hurtigst muligt til marianne@warholm.dk og du har mulighed for at vise din kunst på reposen i cafeen. Du skal selv foretage transport og ophængning

Der er ingen binding om tema, prisleje eller stil, men du skal vide at væggen er museumsbrun (mine malerier 80×80 passede fint)

Der er opsat skruer, der er lige langt mellem malerierne og vi tilstræber samme overkant – der er placeret små borde med stole foran malerierne.

Du vil møde gruppen der har udstillet i perioden før jer, der tager deres malerier ned ved samme lejlighed.

Køber kontakter selv kunstner. Der er ingen afgift til foreningen eller Dagmar ved denne udstilling, men når vi vender tilbage til Dagmar den 31. juni, vil der være en 10 procents afgift.

Ps.  2. gruppe brugte 30 minutter, så var alt på plads også de to navne-og prislister, som sættes foran og bag malerierækken. Husk at medbringe dine visitkort, som afleveres oppe i baren.

Bedste hilsner Marianne Warholm      51922302

NYHEDSBREV
SEPTEMBER 2018

NYHEDSBREV
MAJ 2018

NYHEDSBREV
MARTS 2018